Skip to Content

5 Enestående Ting, Der Vil Få Ham Til At Tigge Om Mere

5 Enestående Ting, Der Vil Få Ham Til At Tigge Om Mere

Dybest set, er hele ideen om at gøre det, er noget der kommer til dig helt naturligt. At tvinge ting er aldrig en god ide, simpelthen fordi du tænker mere om, hvad du vil gøre næste, i stedet for at nyde øjeblikket og have tid i dit liv. Mænd bemærker det og ærligt dræber det humøret.

Men der er nogle tips, du bør følge for at få din indre sexgudinde ud og finde forskellige stillinger du kan prøve. For søren, der er endda kysseteknikker, der vil gøre ham vanvittig!

Så lad os komme til det!

Lad os først se hvilke tip vi har i ærmerne:

1. Lad os blive nærtagende!

en leende tjej i armarna på män

Mænd elsker at blive berørt. Jeg mener, hvem gør ikke det? Selvfølgelig, så længe det er nogen, vi kan lide, hvem rører ved os.

Hele ideen om at røre ved ham, er at vise ham at du vil have ham, og at du vil fortsætte med ham. Placer din hånd på hans lår, mens du snakker med ham, gå gennem hans hår, mens du fortæller vittigheder, og så snart temperaturen stiger, slip dit indre bæst ud.

Mænd kan ikke lide at have sex med kvinder, der er eller ligesom søstjerner lade deres arme hvile. Det betyder, at du ikke har noget imod det dybest set, men det føles som om noget mangler. Og normalt er den ting der mangler, er din entusiasme, som i sidste ende dræber stemningen.

Læg dine arme bag på hans hals og træk ham nærmere, mens I kysser. Bliv ikke flov over at du begynder at klæde ham, mens du gør det, fordi det vil vise ham, at du vil have ham, og er der et bedre elskovsmiddel end at vide, at din partner vil have dig? Hele konflikten af din vilde og genert side vil gøre sindssyg og gøre at han falder pladask for dig!

2. Vær den ansvarlige

Det er den nemmeste ting at gøre for at lade lidenskaben lede vejen. Du kommer der, han er opvarmet, og du ved, at du får noget, så dit arbejde er der gjort, ikke?

Forkert. Vis ham, at du er den ansvarlige, som du grundlæggende er. Så hvorfor ikke gøre brug af det?

Når du leger med ham, vær den der sidder op eller sidder i hans skød, så bliver du den, der styrer tempoet. Opbyg varmen med kys og berøringer.

Riv hans tøj af, og hvis du har lyst til, kan du hviske noget frækt i hans øre eller endda være den, der skubber ham på sengen og fører vejen. At skifte stillinger med tvang mellem jer begge er hvad der gør godt sex.

Eller i tider, hvor du ønsker at lege med ham, gør ud til det punkt, hvor han ikke længere kan tage det og trækker sig tilbage. Nægt ham sex, og det vil kun gøre at han ønsker det mere næste gang I mødes.

Mænd er jægere og ved at være et smart bytte er hvad der krydderier hele dit forhold op. Hvilket får os til at undre sig, hvem er den rigtige jæger her? En dårlig kvinde ved ikke engang hvad der ramte ham.

3. Drillende spil går en lang vej

Mænd elsker ikke forspil så meget som kvinder gør, fordi et tryk på det strategiske sted er nok til, at de er klar. Men vi har brug for kvalitetstid til at komme derhen og for at komme afsted, vi skal virkelig opvarmes. Så lad ham elske det så meget som du gør.

Dril ham med kys, skub ham væk, når han mindst forventer det og træk ham tilbage med endnu mere lidenskab og lyst. Nippe hans ører og give ham et drilsk smil, mens du går væk fra ham. Lad ham jage dig og ikke være bange for at gøre det legende.

Der er ingen perfekt formel for god sex, så du kan lige så godt gøre det som du vil. Jage, spille forskellige spil, drille eller endda danse – mulighederne er uendelige. Den eneste regel: nyd det!

4. Bland det hele sammen

Når du starter, gå sanseligt og langsomt fremad, hold øjenkontakt og kør dine hænder gennem hans hår. Kys længe og nyd hvert sekund, mens du kysser ham.

Sæt dine ben rundt om ham og vis ham, at du vil have ham, lige der, men tag dig tid til at gøre dig klar.

Vær opmærksom på hans erogene zoner og det er ikke en skam at leder hans hænder mod din. Trods alt er det hele meningen med at opbygge intimitet og krydre jeres sexliv på en lidt anderledes måde.

Men husk at lange forspil normalt har tendens til at blive kedeligt, hvis du ikke skifter det hele. Start langsomt og hæv derefter tempoet; så afvis ham af og irritere ham i et øjeblik, gå så langsomt tilbage.

Gå amok med dine kys og hænder i hans hår og lad ham tage føringen mens du nyder dig selv. Vær den ansvarlige og derefter overgiver du magten til ham.

På denne måde vil ingen af jer kede sig og du får det meste ud af med ham. I alle tilfælde er det okay at være lidt egoistisk. Så længe du ikke ruller over og lægger dig til at sove i det øjeblik du er færdig. Åh vent, det ville være mænd. Glem det.

5. Tillid er vigtigt

Det mest særegne træk af dem alle er tillid. Der er ingen mand derude, der kan modstå en selvsikker kvinde – en kvinde, der ved, hvad hun vil have, en kvinde der kender hendes værdi og ikke er bange for at vise det.

Vil du have ham? Gå efter det. Vil du have ham til at kysse dig? Fortæl ham det. Vil du have ham til at røre ved dig? Læg hans hænder på din krop, han får hinten.

Vær ikke bange for at gå efter ting, du vil have i sengen, så længe du ved, at han er okay med det. Kinks og fantasier skal I snakke om først, men det ved du allerede.

Og alle disse fejl, du tror du har, som du tror han vil hade? Strækmærker, en smule mavefedt eller hvad det er?

Han ser det ikke. Stol på mig. Jeg hadede min krop i lang tid på grund af det giftige forhold jeg var engang i, og det tog mig for lang tid at indse at jeg er den eneste der så det.

Når du har den gode tid i dit liv, når du stønner og nyder øjeblikket, vil han kun se lyset i dine øjne, lidenskaben i din stemme og lysten i dine bevægelser. Når du nyder dig selv, ser du ud som en sand gudinde, og ingen kan modstå det. Så slip af med alle disse fejl og frygt – omfavn sandheden, at du er fejlfri!

Efter nogle grundlæggende tips om hvordan du gør din session stor, her er nogle grundlæggende kysseteknikker, der ikke giver helt så grundlæggende resultater.

Dybest set kan du vælte ham med en lille indsats, og han vil se frem til at kunne returnere til sin favorit. På den anden side er der en høj mulighed for at du allerede gør disse ting. Godt gået!

1. Nippe

ett älskande par kysser

Brug af dine tænder mens du kysser, er ikke så slemt, som det lyder. Så længe du ikke forvandler dig til en kanibal. Gå let på det.

Når du kysser ham, tag hans læbe mellem dine tænder og træk forsigtigt væk. Det er kun at give ham en lidt anden følelse end den han får, når du bare kysser.

Du kan nippe i begge hans læber, hans tunge, hans øreflader, der er ingen grænse. Så længe du er blid og legesyg.

2. Suge – men ikke for meget!

Du er ikke en støvsuger (som kunne siges for mange mænd, jeg har været på date med). Gå let på det – sug på hans læber, på hans hals eller øre. Det er helt op til dig.

Ideen er den samme som den med at nippe – for at give ham en smule anden følelse end den, han er vant til. Bare sørg for at du ikke efterlader sugemærker på hans hals mens du suger. I er ikke længere teenagere!

3. Berøringer, berøringer

Dette er den eneste regel, der altid er værd at gentage, og den bør du aldrig glemme. Forestil dig at du kysser nogen eller gør det med dem, og deres hænder ligger bare der.

Du føler som om du kysser en dukke – der er ingen følelser, intet ønske og ingen lidenskab.

Derfor er det virkelig vigtigt at medtage hans hænder i dit spil. Rør ved hans hals, brystet, træk ham tættere på eller skub ham væk, og træk ham derefter ind igen.

Tænk på det som et spil, bare have det sjovt og nyd det. Træk dine hænder gennem hans hår rundt om halsen over hele ryggen. Uanset hvor du har lyst til det, bare følg følelsen.

4. Nogle ørehandlinger

Du ved måske allerede dette, men bare i tilfælde af du ikke gør, her er det: ører er en af de mest følsomme dele af kroppen. Bare et lille sut på dem, kan få ham til at gå amok og skrue op for varmen.

Du kan kysse dem, forsigtigt trække vejret ind i dem (blæs ikke, det kan gøre ondt på ham) stønne i hans ører, sutte på dem eller virkelig forsigtigt, og jeg mener virkelig forsigtigt nippe på dem.

Når du nipper på hans ører, skal du gøre det endnu lettere end du ville gøre på hans læber. Da de er meget følsomme, skal du være meget forsigtig. Men bare et blidt nip får ham til at tænde … meget. Så gå efter det!

5. Halsen

Når du kysser skal du ikke ignorere hans hals. Samme som kvinder der elsker at blive kysset på halsen; mænd nyder det også.

Sug, nippe, eller helt at dække det med kys. Hele ideen er at du viser ham, hvor meget du tænder på ham, og mænd har tendens til at lære af dit eksempel.

Hvis du er opmærksom på hans hals, hans ører eller andre erogene zoner, vil han gøre det samme mod dig. Og er der et bedre forhold end et, hvor begge parter bekymrer sig om fornøjelsen af den anden?

6. Let med tungen!

Dette er ikke ligefrem en teknik, men årsagen til at det er her er, fordi det er utrolig vigtigt at huske på. Vi har alle haft nogle virkelig dårlige oplevelser, når det kommer til fransk (kysse).

For meget tunge kan føles som om du kysser en bil-rensemaskine eller et sværd, der kæmper mod din tunge — dette er ikke kun ubehageligt for øjet, men virkelig og virkelig noget lort.

Glide tungen mod deres, gå let på den eller brug den til at slikke halsen forsigtigt lige før du kysser den. Der er ingen grund til at skubbe tungen ned i halsen (det gælder begge veje, mine herrer!) eller undgå at bruge det.

At finde den gyldne middelvej med din partner er, hvad du leder efter, og det er ikke så svært at opnå, når du finder deres rytme.

Og nu, efter vi dækkede nogle grundlæggende tips og kysseteknikker, som allerede kan gøre dig til en ægte gudinde, Lad os snakke om stillinger – det er derfor du læser denne artikel.

Og du behøver ikke være bekymret, du behøver ikke at være verdensmester til gymnastik eller lavet af gummi for at gøre det.

1. Lapdance

en man i en mans knä och kysser

Kryddere tingene op med et lille twist på din session. Sæt noget forførende musik på og tag på noget sexet undertøj på for at vise dig selv i al din skønhed.

Tro på mig, han vil kun have øjne for dig. Og det er en fantastisk position, ikke kun for lapdance, men også for enhver form for session.

Du kan gøre dette mens I sidder på sofaen og ser fjernsyn, mens han spiser sin middag eller arbejder ved sit skrivebord. Overrask ham eller bare følg din mavefornemmelse og gør som du føler du skal gøre i øjeblikket.

Og du kan gøre det, mens du vender dig mod ham, så du kan opbygge intimiteten igen, for langsommere kys og krammer, eller du kan vende ryggen til ham for at gøre det mere frækt og kinky.

Et andet stort kick til denne stilling er at gøre det foran et spejl, mens dy vender ryggen mod ham. Det giver dig det ego-boost, du har brug for, når du ser, hvordan du rocker dig selv.

2. Missionær stilling

Du tror måske, at dette er en regelmæssig stilling, noget du gør hele tiden, men det er en god stilling for at maksimere intimiteten mellem jer to. Du kan holde konstant øjenkontakt.

Du kan holde hans ansigt, mens du kysser og krammer ham tæt, når øjeblikket beder om det. Der er en grund til, at dette er en yndlingsstilling for mænd.

De kommer til at se dit ansigt, mens du gør det, og på den måde kan du vide, om du gør det rigtigt. Så vær ikke flov over ansigtsudtryk du laver. De er utrolig vigtige for jer begge at få det bedste ud af det.

Og de elsker denne stilling, især fordi de er i kontrol, som virker som et elskovsmiddel. Han kan nippe dine ører, kysse og bide din hals, holde dine hænder over hovedet og lad os være ærlig her – det hele føles fantastisk, især ved at vide, at vi har nogen, der nyder at gøre os lykkelige.

Og der er en grund til, at vi alle gjorde disse tørre hop, da vi var teenagere. Det stimulerer den ægte vare, og især i denne stilling, det vil få ham helt op på dupperne, og det er også en meget god måde for dig at maksimere stimuleringen af dine zoner.

3. Ligge i ske

Nogle gange, hvor du ikke er i humør for en masse handling eller for meget bevægelse, og I bare vil ligge ved siden af hinanden og nyde den tid I bruger sammen, at ligge i ske er den perfekte stilling for dig.

Dette er også den perfekte stilling til de dage, hvor I bare vil være sammen uden at elske. Eller hvor I lige er færdig, og I vil stadig være tætte på hinanden.

I kan trække vejret sammen og synkronisere jeres hjerteslag, mens han krammer dig bagfra. I kan kysse mens I ligger i ske, og der er stadig plads til at stimulere bevægelser for at opbygge spændingen. Og det er også en fantastisk måde at elske på, når I bare vil nyde den tid, I har sammen.

Og endnu en gang er han for det meste den ansvarlige her. Hans hænder kan strejfe over hele din krop, og du kan dreje dig lidt for at kysse ham og for at vise, at du nyder det.

4. Op ad væggen

Der er ikke noget så hot som når han skubber dig op ad vægen og lægger sine hænder bag din nakke og hoved og giver dig mange kys. At have sex op ad væggen, er meget upraktisk og meget svært at gøre, at gøre det op ad væggen er den mest perfekte stilling for en dampende aften med lidenskabeligt sex.

Der er meget plads til at dine hænder kan vandre rundt, og han kan endda løfte dig op, så du kan lægge dine ben omkring ham. Og mens I er i den stilling, kan han nemt løfte dig over på sengen og fortsætte handlingen der.

Der er en grund til, at i film, de viser altid denne stilling, når de vil udtrykke, hvor lidenskabelige et par er. Han kan kysse din hals (gutter, det er en sikker billet til Wonderland, gør det for himlens skyld!), nippe dine ærer og alt sammen mens du nyder udsigten. Og det er en fantastisk udsigt, lad os være reelle damer!

5. Elske, mens du er oven på!

Der er noget om en kvinde, der ved, hvad hun vil og går efter det, der får mændene til at blive vanvittige. Eller det kan være, at du vil have dem. Men uanset hvad det er, er det utrolig og super sexet alt sammen.

Træk hans hænder over hans hoved og tag dig tid til at udforske hans krop og hans erogene zoner. Det er en god måde at lære, hvad han kan lide, og det er også en god måde for ham at føle sig ønsket og værdsat.

Og plus, han får se dig i al din herlighed! Han vil helt sikkert gerne vende tilbage, stol på mig.