Skip to Content

25 Tegn På, At Han Er Bange For, Hvor Meget Han Kan Lide Dig (Uden At Være Klar Over Det)

25 Tegn På, At Han Er Bange For, Hvor Meget Han Kan Lide Dig (Uden At Være Klar Over Det)

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor han opfører sig så fjernt? Du tænker straks, at han ikke er så vild med dig. Men tro mig, det behøver ikke at være tilfældet. Fyre er ikke som os.

Forestil dig at kunne læse hans tanker, så du ved, hvad der er præcis det, du skal gøre for at vinde ham over på ethvert tidspunkt. Det kan du nu med hans hemmelige besættelse.

De fleste af dem er ikke vant til at udtrykke deres følelser, og de er faktisk bange for disse nye følelser, der er flasket op inde i dem.

Fyre ville være helt som: “Jeg er en macho mand, kærlighed kan ikke besejre mig!” og så BOOM, lige pludselig er de helt og aldeles forelsket i dig.

Og husk på, at han ikke er distanceret – han står bare over for nye følelser, og måske ved han ikke, hvordan han skal håndtere dem, og at være tiltrukket af dig forvirrer ham faktisk …

Så med dette sagt, så vær opmærksom på det, jeg nu vil skrive. Dette er de klare tegn på, at han kan lide dig, og der er helt sikkert kemi mellem jer to, men er bange som bare pokker for bare at lytte til sit hjerte og give efter.

Hvis du også er klar til at få ham til kun at se dig og blive din for altid, anbefaler jeg på det kraftigste Infatuation Scripts, #1 kursus i at få en mands opmærksomhed og hengivenhed.

1. Han stirrer

Kender du den følelse, når du fornemmer, at nogen kigger på dig? At han kigger på dig?

Du ved, at han stirrer på dig, og at han tænker på, hvor heldig han er, at han har scoret dig.

Ja, du ved det, og det føles sååååå godt. Du har ikke lyst til at løfte hovedet, for så ødelægger du øjeblikket.

Hvis han opdager, at du er ham på sporet, at du ved, at han kigger på dig, vil han stoppe, fordi han er bange for at indrømme over for dig og sig selv, at han er ved at falde for dig. Dette er helt sikkert et af de legitime tegn på, at han vil være mere end venner.

2. Han er blevet såret før

Indimellem nævner han, at han er blevet såret en gang før, og han vil gøre alt i verden for at undgå det.

Det er grunden til, at han ikke giver sig selv helt ind i jeres forhold.

Han er bange for, at du vil knuse hans hjerte, som den før dig gjorde det. Og det er helt normalt. Sæt dig selv i hans sted.

Hvis en fyr knuste dit hjerte, ville du så stole på en anden med det samme, eller ville du gå på den sikre side, indtil du var sikker på, at det scenarie ikke kommer til at ske igen?

3. Skal jeg, eller skal jeg ikke?

Dette er et tydeligt tegn på, at han holder af dig, men er bange. Det ene øjeblik er han helt kærlig, venlig og omsorgsfuld, og det andet øjeblik er han fjern og kold.

Det virker som en uendelig indre kamp hos ham. Vil han lukke dig ind eller ej? Han sender dig blandede signaler, og du er ikke sikker på, hvordan du skal reagere.

Vil du forlade ham, fordi du tror, at han fører dig bag lyset, eller vil du blive hos ham længe nok til, at han bare kommer ud og siger – JEG LIDE DIG! Det er op til dig!

4. Han hænger ud med dig.

Han tager dig med ud, han inviterer dig over i biografen osv. Det betyder, at han kan lide dig.

Hvis han ikke ville hænge ud med dig, eller hvis han kun er interesseret i dig på grund af andre ting som for eksempel sex, ville han ikke ringe til dig for at gå i byen og ønske, at I to tilbringer så meget tid sammen. Han har det godt med at være sammen med dig, men han vil ikke indrømme det over for dig endnu.

5. Han vil ikke tage det første skridt.

Du er overbevist om, at han kan lide dig. Alle tegn er krystalklare, men han vil ikke tage det første skridt.

Du ved bare, at det er sandheden fra den måde, han ser på dig, fra den måde, han taler til dig på. Lad os se det i øjnene. Når en fyr kan lide dig, så ved du det bare, du kan mærke det.

Og som jeg allerede har sagt, hvis han ikke gør sit træk på trods af, at han virkelig gerne vil det, er han helt sikkert bange for at gøre det.

Nogen har knust hans hjerte, måske er han intimideret af dig, eller måske synes han, at du er for god til ham.

Så snart du er klar over, hvilken af disse det er, skal du lade ham vide, at det er ok at nærme sig dig, og at du ønsker, at han gør det.

6. Han er nervøs i nærheden af dig.

Er det nogensinde sket for dig, at han blærer sig med ting eller bare opfører sig underligt?

Han er nervøs for noget, men du er ikke sikker på hvad. Det er et tegn på, at han godt kan lide dig, men er bange.

Han er bare bange for, at han skal gøre eller sige noget, der vil ødelægge tingene. Han vil gerne gøre alting perfekt.

Det er som om du skal gøre noget, der er af stor betydning, du holder af det noget, så det er normalt, at du vil føle dig nervøs, og dine håndflader vil være svedige, fordi du holder så meget af resultatet. Det er det samme med ham, men det er dig, der er resultatet.

7. Hans ven ved det, men det gør du ikke?

Dette er det sidste og mest åbenlyse tegn på, at han er bange for, hvor meget han kan lide dig. Hvis du er det “hotte emne” blandt hans venner, tøs, så har du ramt plet!

Hvis han taler med sine venner om dig, betyder det, at han virkelig kan lide dig, for fyre vil ikke tale seriøst om piger, hvis de ikke har planer om at være sammen med dem. Hvis hans ven fortæller dig dette, er du en heldig dame.

8. Han rødmer, når du er i nærheden

Jeg ved, at I alle sammen tror, at kvinder er de eneste, der rødmer. Forkert! Mænd har en tendens til at gøre det foran en pige, de kan lide.

Hvis du fanger ham i at rødme, mens han fortæller dig sin livshistorie, er det et tegn på, at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det.

Det betyder, at han virkelig bekymrer sig om, hvad du vil tænke om ham, og at han ønsker at efterlade det bedste indtryk.

Det, du skal gøre, er at forsøge at få ham til at føle sig godt tilpas og stille ham spørgsmål. Det vil føre din første date i den rigtige retning!

9. Han sveder

Vi har alle en tendens til at blive svedige, når vi står over for nogle nye ting. Så du kan forestille dig, hvordan din fyr vil være ængstelig og svedig, når I skal på første date.

Han vil forsøge at være den bedste udgave af sig selv foran dig, men samtidig vil han vise alle symptomerne på nervøsitet.

Du skal ikke være for hård ved ham. Prøv at berolige ham ved at smile til hans vittigheder eller spørge om nye ting om ham.

Han giver dig bare et tegn på, at han holder af dig, men er bange for at indrømme det. Vær venlig at respektere dette. Måske er han alligevel din soulmate.

10. Han giver dig komplimenter.

I ved alle sammen, hvad det betyder. Hvis en fyr komplimenterer dig, er det et tegn på, at han kan lide dig. Han gør det bare, så han kan se din reaktion.

Og indrøm det, det føles fantastisk, når en fyr, du er på date med, fortæller dig, hvor fantastisk du ser ud i den stramme kjole. Åh, jeg kunne høre på det hele dagen lang. Og dig?

11. Han åbner døren for dig.

Det er et tegn på, at han kan lide dig, men det er også et tegn på, at din fyr er en rigtig gentleman.

Lad os se det i øjnene damer – der er ikke så mange gentlemen længere. Alle fyrene omkring os er bare idioter, der vil have sex.

Hvis din fyr gør dette på den første date og alle de efterfølgende dates, kan du betragte dig selv som heldig, fordi han er en keeper.

12. Han griner af dine vittigheder

Du behøver ikke engang at være god til at fortælle vittigheder, han vil stadig grine af dem.

Dette er et bevist tegn på, at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det.

Han forsøger bare at skabe en behagelig atmosfære for jer to, og at grine af dine vittigheder er et første skridt i den retning.

Hvis du ser positiv feedback, vil du kunne slappe af og nyde resten af aftenen. Nogle mennesker er bare født til at gøre vores dag god, ikke sandt?

13. Han lytter til dine problemer

En mand, der vil lytte til dig, når du taler om dine livsproblemer, vil i sidste ende være en god partner.

Det er et tegn på, at han bekymrer sig om dig, men er bange for at fortælle dig det, fordi han tror, at du vil flippe ud.

Han viser bare, at uanset hvad der sker, vil han være der og beskytte dig mod dårlige mennesker og ting.

Du kan være velsignet at have en mand som denne i dit liv, så sørg for, at du også støtter ham.

14. Han afbryder øjenkontakten

Kropssprog er meget vigtigt, især hvis vi lige er begyndt at date nogen. I disse øjeblikke ved vi ikke, om en fyr kan lide os eller ej.

Hvis du ser ham kigge på dig og pludselig bryder øjenkontakten, er det et tydeligt tegn på, at han elsker dig, men er bange for at fortælle dig det.

Faktisk vil han måske aldrig være modig nok til at sige de ord til dig personligt.

Måske har han det meget bedre, hvis han bare sms’er dig, at han elsker dig, og at han holder af dig.

Det er et tegn på ægte kærlighed, men også et tegn på, at han stadig føler sig nervøs i nærheden af dig. Du kender garanteret nogle gode taktikker til at få ham til at slappe af, ikke?

15. Han inviterer dig ikke ud

Du tænker sikkert, hvordan dette kan være et tegn på, at han kan lide mig, ikke?

Nå, kære piger, I må forstå, at nogle gange er de bedste fyre de generte af dem.

Måske har han forsøgt at invitere dig ud i dagevis, men på en eller anden måde kan han ikke finde det rette øjeblik til det.

Du skal ikke krydse ham af med det samme. Giv ham en chance. Måske er han den sødeste fyr, du nogensinde vil møde.

Og måske vil han gøre dig til den lykkeligste kvinde på jorden.

16. Han opfører sig beskyttende

Hvis du har et problem, vil han gøre selv det umulige for at løse det. Det er sådan, han viser sin kærlighed til dig.

Dette er et af de mest åbenlyse tegn på, at han elsker dig. Han har bare brug for lidt tid til at få styr på sine følelser.

Og tro mig, det vil tage meget mere tid at indrømme, at han rent faktisk elsker dig.

Sådan er fyre, og det er vi nødt til at forstå. Men hey, det er jo trods alt derfor, vi kan lide dem!

17. Han sms’er dig

En fyr, der kan lide dig, vil gerne vide, hvordan din dag var. Måske vil han sende dig en sms for at ønske dig godmorgen, eller han vil måske endda invitere dig ud til morgenmad i din pause.

Sagen er, at han vil ønske at tilbringe så meget tid som muligt sammen med dig. Det er et tegn på, at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det.

Han vil bare gerne lære dig bedre at kende, før han bryder ud og siger de smukkeste 3 ord til dig: “Jeg elsker dig!”

18. Han er jaloux, når en anden fyr er i nærheden af dig

Selv om I to ikke officielt er et par, bliver han jaloux, når en anden mand kommer i nærheden af dig.

Han ser en potentiel kæreste, og han har det ikke okay med det. Han forsøger at beskytte dig mod alle de kødelige blikke og vil have, at du kun skal være hans pige.

Dette er et tegn på, hvor meget han kan lide dig, men er for kylling til at indrømme det. Han vil hellere jage fyre væk omkring dig end at indrømme sine følelser. Hvad kan jeg sige, fyre er komplicerede.

19. Han har ikke sat en etiket på jeres forhold, men det er tydeligt, at han kan lide dig på den måde, han ser på dig

Når du er i nærheden af ham, har han altid de der hvalpeøjne, og han kan ikke få dem væk fra dig.

Han synes, at du er en perfekt kvinde, og han ønsker, at du skal være en del af hans liv.

Han elsker hele vejen fra dit smil til dine øjne og din søde stemme.

Faktisk er denne mand hovedkulds forelsket i dig, men han er bange for at indrømme det, selv over for sig selv.

20. Han nævner ikke andre kvinder

Det ser ud til, at han har fundet det, han har ledt efter, og han har ikke behov for at nævne andre kvinder.

Faktisk er han i øjeblikket kun interesseret i dig, og han kan ikke gøre for det.

Hans venner driller ham med, at han er en tøsedreng, men det er han fuldstændig ligeglad med. Han vil kun have én kvinde i sit liv, og den kvinde er dig!

21. Han giver dig al sin støtte

Hver gang du har et problem, eller hvis du bare oplever en svær fase i dit liv, er han der for at give dig trøst.

Han ved, at det er virkelig vigtigt at være sammen med en elsket person, så han gør sit bedste for at være hos dig, når du har brug for ham.

Han er virkelig en mand, som du kan stole på, og han har ikke noget imod at gå den ekstra mil for dig.

22. Han er opmærksom på detaljerne

Hvis han kan huske din hunds navn eller sidste gang I tog på ferie, betyder det, at han har nogle følelser for dig.

Hvis en mand ikke er interesseret i dig, vil han ikke engang gøre en indsats for at huske den slags ting, men det er et tydeligt tegn på, at du virkelig betyder meget for ham, og at han virkelig er interesseret i dig.

23. Hans venner afslører hans hemmelighed

Hvis hans venner fortæller dig, at han kan lide dig, er der ingen tvivl om, at det er sandt.

Han vil fortælle dem det, hvis han kan lide nogen, og i dette tilfælde er den person dig.

Så det er nu op til dig, om du vil give ham en chance, eller om du bare vil knuse hans skrøbelige hjerte. P.S. håber ikke, at du er så sjælløs.

24. Han er ked af det, hvis du er ked af det

Hvis du er ked af det på grund af noget dårligt, der er sket for dig, vil han også dele din sorg.

Hvis han kan lide dig, vil han ikke være i stand til at være glad og grine, mens du er helt deprimeret og ked af det.

Dette er en mand, der virkelig bekymrer sig om den pige, han kan lide, og han er bestemt værd at give en chance til.

For ikke at nævne, at han er ægtemandsmateriale, og at han sikkert ville gøre alt for at gøre dig til den lykkeligste kvinde i verden.

25. Han fortæller dig, at han kan lide dig

Han kan ikke holde ud længere at være sammen med dig hele tiden og ikke lade dig vide, hvad hans virkelige følelser er, så han bryder isen og indrømmer dem over for dig.

Han fortæller dig, at han er vild med dig, og at han ville være smigret, hvis du kunne give ham en chance.

Han kan lide dig så meget, at han glemmer, hvor genert han er ved siden af kvinder.

Og jeg behøver ikke at fortælle dig, at dette er det mest åbenlyse tegn på, at han virkelig er faldet hårdt for dig, ikke sandt?

Dette er blot nogle af tegnene på, at han kan lide dig, men at han er bange. Den bedste måde at finde ud af, om en fyr kan lide dig, er ved at spørge ham.

Men hvis du ikke er modig nok til at gøre det, kan du stole på nogle beviste tegn på mænds tiltrækning.

Det vigtigste er, at du vil mærke, om han virkelig er vild med dig eller ej.

Det kan hjælpe dig, hvis du har svært ved at afgøre, om han holder af dig eller ej.

Hvis du er helt sikker på, at han VIRKELIG kan lide dig, så hold ud bare lidt mere, så vil han knække skallen og frigive følelserne. Det er bare et spørgsmål om tid!