Skip to Content

15 Stærke Tegn På, At Der Er Kemi Mellem To Personer

15 Stærke Tegn På, At Der Er Kemi Mellem To Personer

Har du nogensinde mødt nogen og straks følt dig tiltrukket, ligesom det gnister mellem to kroppe og får dem til at ryste? Du følte at du havde nogle ydre kropsoplevelser, noget der bare klikkede og pludselig fandt du dig selv i en verden kun lavet til jer to.

På eller anden måde hvisker din intuition til dig, at han føler det samme. Nå men, det er det der sker, når der er kemi mellem to personer.

Kemi er ikke noget man kan tvinges til at have, det er en naturlig, ubestridelig forbindelse mellem to mennesker. Den slags forbindelse, som alle længes efter, men kun få oplever den.

Gensidig kemi er en af de bedste måder, hvorpå du kan starte et forhold, men det er ikke skudsikkert og det kan være misvisende.

Så, mens kemi er vigtigt, er det endnu vigtigere at skabe noget ud det. Mennesker, der oplever det, skal finde ud af, om der er noget mere i kemien end blot tiltrækning.

Er der forbindelse på alle andre niveauer? Er der, hvad der er behov for at gå ind i et forhold? Er de potentielle sjælevenner? Er der tegn på følelsesmæssig tiltrækning?

Alt i alt, den bedste måde at se på kemien mellem to mennesker, er ved at betragte det som et enormt potentiale for et godt forhold.

Det er det første skridt mod noget, der kunne blive fantastisk, hvis de mennesker, der deler den er kompatible, hvis de virkelig har fundet hinanden i alle aspekter og på alle niveauer, og hvis de er villige til at arbejde fra kemien mod et forhold ved at yde en gensidig indsats.

Hvis du oplever denne form for magnetisme med nogen, og du mener at der er noget mere i det, vil der være nogle stærke tegn på kemi mellem jer to, som du bare ikke må gå glip af:

1. Fastholdelse

I føler jer tiltrukket af hinanden uden nogen synlig grund. I har måske kun udvekslet et par ord, men der er den der følelse til stede hele tiden at I kender hinanden. Det føles som om I allerede kender hinanden mere intimt.

Du føler bare du er I hans tanker, så meget som han er I dine tanker, du kan ikke forklare hvorfor det er sådan. Det er en slags vibration i luften mellem jer to og selvom det ikke kan ses, kan det føles. Det vibration gør at I drages mod hinanden.

2. Øjnene lyver aldrig

I kan bare ikke holde øjnene fra hinanden. I tjekker hinanden ud fra top til bund, og nogle gange deler I langvarig øjenkontakt, Der er denne følelse af generthed, der kommer over dig, og når du bliver klar over, at han har fanget dig i at stirre, men du ser bare væk og lader som om intet er sket.

Og det sker også omvendt. Og selvom det kan virke barnligt, gør det, det ikke mindre sandt. Denne barnlighed giver den kemi du oplever en form for smag.

3. Dit smil er dit afslørende tegn

Der er ikke noget bedre tegn på kemi, der kan sige mere end et simpelt smil. Hver gang genstanden for din hengivenhed krydser din vej, kan du ikke lade være med at smile.

Sagen er at du smiler med dit hjerte og din sjæl og ikke bare med dit ansigt, så den kærlighed i føler med hinanden er ubestridelig. Det er sjovt, hvordan en person, der er praktisk talt er fremmed for dig, kan gøre hele din dag lysere, og det er hvad kemi handler om.

4. I taler det samme sprog

Jeg er virkelig fristet til at sige kærlighedens sprog her, men det lyder så plat, selvom det er sandt til en vis grad. Men det handler ikke kun om muligheden for kærlighed her. Det er ligesom du har fundet en del af dig i en anden.

Ligesom du fandt din nye bedste ven og noget mere på en og samme tid, en person, du kan betro dig til.

Uanset hvad det emne, I taler om, I får hinanden uden lange forklaringer. I kan afslutte hinandens tanker. I har lignende synspunkter. I er de eneste to i et overfyldt rum, der griner af samme vittighed. I er begge flydende i sarkasme.

5. Behagelige lyde af stilhed

Selv når du er i situationer, hvor der ikke er behov for at tale, føler du dig godt tilpas. Der er ingen grund til at tvinge en samtale i gang, hvis du ikke har lyst til at tale. Du kan være træt eller drænet efter en hektisk dag, eller muligvis har du oplevet noget grimt.

Uanset hvad det er, er tavsheden mellem jer aldrig akavet. Og selv når I ikke siger noget, føler I hinandens tilstedeværelse, og det bringer jer både fred og glæde.

6. Sommerfuglene i din mave er blevet skøre

Hver gang du ved, I vil mødes, føler du dig nervøs. Men det er en god nervøsitet, fordi du er så begejstret for at møde den person, du virkelig godt kan lide. Det er den forventning, der gør at du får sommerfugle i maven, ligner mere elefanter.

Og når I så endelig mødes, begynder begge jeres hjerter at banke sindssygt, at man kan næsten høre dem. Men hvad du ikke kan gemme er din nervøse følelse, der gør dig lidt klumpet, lidt dumt og for ikke at nævne klodset, hver gang du er tæt på ham.

7. I er altid fokuseret på hinanden

Når I er sammen med et par venner, eller i en større gruppe af mennesker, er du altid opmærksom på hvad din anden halvdel har at sige, selv i situationer, hvor alle andre vælger at ignorere ham fuldstændigt.

Til tider bemærker du, at han lytter, selvom han ikke viser tegn på det, fordi han er den eneste, der giver dig en slags feedback. For ikke at nævne, at din eneste fokus er på ham, så der er ingen tvivl om, at kemien er gensidig.

8. Kropssproget snakker meget

Det er ikke bare at kikke øjne og udveksle blikke; hvis du kikke tæt nok, vil du se, at deres pupiller bliver udvidet. Ifølge forskere sker dette, når vi er i nærheden af den person vi kan lide, og vi er meget glade for at se dem.

Der er en masse kropstegn, der kan fortælle dybdegående historier om kemi, såsom at tage dybe vejrtrækninger, røde kinder, efterligne hinandens bevægelser, slikke dine læber, læne sig mod dig, rører lidt ved din arm og så videre. Slutresultatet er kropssprog som ikke kan skjule gensidig kemi, det forstærker det kun.

9. Forventningen af dit næste møde

Du kan ikke vente til I skal mødes igen. Du tæller dage, timer og minutter, indtil I kan dele den samme luft, fordi det ikke er vigtigt, hvad du gør, eller hvor du går — det der gør dig glad.er at være sammen med ham.

I gør begge anstrengelser for at arrangere nogle sammenkomster, bare for at få den anden til at komme. Du er altid den sidste til at forlade disse sammenkomster, fordi du bliver ved med at tale om alt.

10. I irriterer hinanden på en sød måde

I stikker til hinanden uden nogen grund. Du prøver bare at fremprovokere en reaktion eller for at teste området, og se hvor den anden står i visse situationer. Du har aldrig til hensigt at fornærme eller for at få den anden til at føle sig dårlig.

Det er mere som et ordspil, du bruger til at holde tingene interessante, dirigere samtalen på en sjov, skræmmende måde. Dine venner har sikkert allerede opdaget det, og de har mærket jer som et gammelt ægtepar.

11. Raffineret flirten

Du vil ikke have nogen omkring dig skal opdage, at der er mere mellem jer to. Sandsynligvis fordi du selv stadig regner med ting og læser tegnene, derfor deltager du i raffineret flirten.

Så uskyldige kys på kinden føles intense for jer begge, krammer varer længere, end de burde, og I klemmer altid hinanden stramt, muligvis bevæger I hånden op og ned på hinandens ryg. Hver fysisk kontakt er høflig og venlig, men på samme tid, så anspændt, at det er ud over ord.

Og som jeg sagde før, har du dit eget sprog, så du bruger det til at flirte uden at gøre det for indlysende. Du kan endda udveksle nogle flirtende tekster.

Teksterne tjener som bevis på, at kemien mellem jer er så stærk, at du stadig føler dig tæt forbundet, selv når han ikke er lige omkring dig.

12. Tid er en relativ ting

Hver gang I bruger tid sammen, mister du overblikket over tiden. Når I har været sammen i 5 timer, føles det mere som 5 minutter. Tiden flyver bare afsted, uden du selv bemærker det. Og du ved hvad de siger – tiden flyver, når du har det sjovt.

Men tiden flyver også, når du er sammen med den rigtige person. Når du er sammen med den rette person, er der mange emner at tale om, og i kan ikke kede hinanden, hvis det var det i ønskede. Selv hvis I sad i fuldstændig tavshed, ville I stadig nyde hinandens selskab.

Sagen er, at I er forbundet på en måde, som I aldrig troede var muligt. Du har aldrig oplevet dette med nogen andre, derfor er der aldrig nok tid, og alting slutter for tidligt.

13. Det handler om de små ting

Du bemærker den nye skjorte, han har på, og du komplimenterer ham. Du bemærker, han har en ny frisure, der får ham til at se mere hot ud. Du husker at han sagde at han elskede chokolade, så du vil overraske ham med den samme chokolade næste gang.

Du husker, hvordan han drikker hans kaffe. Du kan huske en historie, han fortalte for en måned siden, og til og med kan du genfortælle den.

Tegn på kemi er mest mærkbare, hvis du holder øje med de små (men alligevel store) ting. Detaljerne alle andre misser, men du holder øje med dem, fordi personen er vigtig, og I er begge mere end interesserede i hinanden.

14. Mysteriet og forventningen

Mysteriet og kemi går hånd i hånd. Du behøver ikke nødvendigvis at kende personen særlig godt, før du føler dig tiltrukket. Mysteriet er, hvad der fanger dig. Du vil gerne vide mere og mere om personen. Og selvfølgelig begynder vi at finde ud af hvordan vi bedst kan opnå det.

På den måde kan kemi ses som et puslespil, du er ivrig efter at løse. I har nogle fakta og viden om hinanden, men det meste er antagelser. Så ved at lære hinanden bedre at kende og løse mysteriet vil også vise sig, om denne kemi mellem to mennesker er virkelig bæredygtig, og hvis der er nogen grund til, at du kan begynde at danne et forhold.

Det er aldrig en god ide at afsløre for meget for tidligt så tag dig tid til at løse puslespillet. Lære hinanden at kende et trin ad gangen. En smule mysterium er godt for jer begge.

15. Den uundgåelige seksuelle spænding mellem jer

Den kemi I deler gør enhver situation, utrolig spændt. I føler jer trukket til hinanden i enhver forstand, så det seksuelle er ikke udelukket.

Gennem alle de ovennævnte tegn er jeres lyst til hinanden sammenflettet på en eller anden måde. Jeres vittigheder er fyldt med seksuelle konsekvenser. Jeres kroppe er fyldt med seksuel spænding, der bare venter på at blive lettet.

Fysisk tiltrækning og seksuel spænding, er bestemt ikke de vigtigste tegn på kemi, men er lige så vigtige som resten. Den bedste type kemi er den, der omfatter alle kroppens, sjælens og sindets komponenter, og med disse vil du opdage, at du er et skridt tættere på at finde nogen til at tilbringe din tid med for evigt med.

Ud over disse 15 tegn på kemi mellem to personer, er der også en videnskabelig forklaring på hvorfor kemi opstår. Kort sagt bliver visse dele af hjernen aktiveret, og vi frigiver hormoner som oxytocin, adrenalin, dopamin, mv.

Selvom det er sandt, foretrækker jeg at kigge på kemi som noget mere åndeligt, noget der kommer ind over dig og siger “Jeg kan godt lide den person og jeg vil bruge så meget tid som jeg kan med ham”. Noget så enkelt, men også smukt og unikt, der ikke så tit kommer forbi i livet.

Nogle mennesker oplever kun kemi et par gange i deres liv. De har udadvendte personligheder og på en eller anden måde er det lettere for dem at kommunikere, åbne op og finde noget, der er fortroligt i en anden person og binde sig til dem.

Selvfølgelig, når de endelig finder personen, de formodes at skulle tilbringe deres liv med, vil de bare vide, at der ikke vil være nogen anden gætteri, ingen tvivl og den kemi de deler vil være stærkere end noget de nogensinde har følt før.

Så er der folk der aldrig har følt det. Men det er ingen grund til at tro, de aldrig vil. De kan være genert, for optaget af at date eller brændt af fra et tidligere forhold, så deres tillidsproblemer forhindrer dem i at danne nye forbindelser. Men når den rigtige person kommer, er der ingen vej at undslippe.

En anden vigtig ting jeg vil nævne, er noget jeg ville mærke som giftig kemi. I modsætning til romantisk kemi sker giftig kemi, når du går imod din bedre vurdering. Det sker, når du fra starten af, uanset hvor meget du er tiltrukket, at de vil være dårlige nyheder.

Når vi beslutter at ignorere vores intuition og alle de røde flag der optræder foran vores næse, er det hvor kemi giver bagslag. Så når det kommer til nogen form for kemi, er det bedste, vi kan gøre, er at stole på vores intuition, følg vores hjerte og i hvert fald tage vores hjerne med os, så vi kan undgå fare, hvis det krydser vores vej.