Skip to Content

15 Brutalt Ærlige Årsager Til Hun Opgiver Dig

15 Brutalt Ærlige Årsager Til Hun Opgiver Dig

Hun forsøgte at sige det til dig. Hendes krop og sjæl skreg i smerte. Hun var i smerte og du så det ikke. Du ønskede ikke at se det.

Hun forsøgte at få din opmærksomhed med hendes ord og kropssprog, men på en eller anden måde vendte du altid ryggen til.

Hun råbte og skreg alt hvad hun kunne, men ingen hørte hende.

Du var så opgtaget af dig selv, at du fuldstændig ignorerede hende. Og hun var endda ikke da krævende. Det eneste hun øskede for dig var at du stoppede med at ødelægge hendes hjerte.

Du så eller hørte hende ikke, og alligevel blev du overrasket over at hun besluttede sig for at opgive dig. Hvorfor gjorde hun det?

1. Fordi hun er færdig med at blive behandlet som lort. Hun er færdig med at bliver undervurderet og udnyttet. Det er slut.

2. Hun ønskede at være sammen med dig. Hun ønskede at bruge tid med dig, men du havde det ikke på samme måde som hende. Du fortsatte med dine ting. Du blev ved med kun at tænke på dig selv. Og hun kunne ikke klare det længere, så hun gik.

3. Fordi hun hav dig 1 million chancer før denne her. Hun advarede dig. Hun forsøgte at tale med dig, og du lovede altid at du ikke ville gøre det igen. Det er åbenlyst, du holdt aldrig hvad du lovede, og fortsatte med at gøre de ting du ville.

sad mand og tjekkede mobiltelefon siddende på gulvet

4. Hun gik fordi hun kæmpede for din opmærksomhed, og det er ikke meningen når du er i et forhold. Det er ikke meningen at du skal tigge efter din partners kærlighed. Den bør komme naturligt og nemt, men det skete aldrig i jeres forhold.

5. Hun opgav dig fordi alt andet var vigtigere end hende. Hun var den sidste på din liste. Du havde aldrig tid til hende. Du prioriterede de forkerte ting, og fortrød aldrig.

6. Hun gik fordi hun ikke længere var tryg sammen med dig. Faktisk havde hun aldrig haft følelsen af at du var der for hende, og hun havde ret. Det var du ikke. Hun var alene.

7. Fordi du tog hende for givet, og ikke havde nogen form for respekt for hende. Du ignorerede hendes følelser, og du ønskede ikke at se hvordan hun havde, med vilje! Måske var du bange for at se sandheden.

8. Hun opgav dig fordi hun ikke kunne stole på dig. Hun sagde en ting og gjorde noget andet. Dine ord var tomme og dine løfter blev kun givet for at lukke munden på hende, og berolige hende i et øjeblik. Og det skete igen og igen. Nu, har hun fået nok.

sad mand med en hånd på hovedet siddende på en sofa

9. Hun gik fordi hun var alene i forholdet. Hun levede i et scenario, som hun aldrig havde troet hun ville.

10. Fordi i blev fremmede overfor hinanden. Du var ikke den samme som hun mødte engang for længe siden. Du var ikke den mand hun forelskede sig i. Hun kunne ikke længere genkende dig.

11. Hun gik fordi hun ikke længere kunne skjule hendes tårer. Hun kunne ikke fordrage den del af sengen hvor hun ville krybe sammen og gemme sig for resten af verden. Det var ikke meningen at hendes liv skulle markeres med et ensomt hjørne der var opblødt i tårer. Nej!

12. Hun kunne ikke længere klare det, og det var på grund af den måde du gav hende dårlig samvittigehed. Hun kunne ikke længere klare at du bebrejded hende for alt hvad der skete, selv når hun ikke havde noget med det at gøre, og du vidste det.

13.Hun gik fordi hun ikke længere var lykkelig. Hendes smil var falsk. Hendes entusiasme og hende vilje til at leve forsvandt langsomt.

14. Fordi hun blev træt af at kæmpe. Fordi det ikke er sådan et forhold bør være.

15. Hun gik fordi hun indså at kærligheden kun gik en vej. Det ønskede hun ikke for sig selv. Ikke nu. Aldrig.