Skip to Content

10 Ting En Usikker Mand Gør Mod Den Kvinde Han Elsker

10 Ting En Usikker Mand Gør Mod Den Kvinde Han Elsker

Det starter som et dejligt eventyr! Han får dig til at tro på kærligheden igen, og at ikke alle mænd er dårlige.

Han køber gaver til dig, og giver dig al hans opmærksomhed. Indtil det øjeblik hvor du begynder at bemærke den mængde af opmærksomhed han giver dig ikke er sund.

På et tidspunkt er al din tid og energi helliget til at fortælle ham hvor meget du elsker ham, og forsikre ham om at du ikke forlader ham. Kæreste, din fyr kan være usikker som bare pokker.

Der er usikre mænd over alt, og for at finde ud af om en af dem er din har vi oplistet de 10 ting alle usikre mænd gør:

1. Han har ikke et liv udenfor jeres forhold

Han er den type der simpelthen bare sidder derhjemme og venter på at du kommer hjem.

Ok, det er måske en overdrivelse, men det største tegn på usikkerhed er at han giver al hans tid og energi til jeres forhold, ud af frygt for at miste dig.

Det er sødt, men ikke at have nogle ambitioner og drømme udover din partner og ikke se andre mennesker er lidt underligt, er det ikke?

2. Han bliver hurtigt jalous

Du kiggede blot i retningen mod en anden mand (det kan endda bare være en god ven) og han bliver jalous med det samme. Du ved hvordan kvinder bliver jalous når de er usikre?

Ja, det er det samme med mænd. I begyndelsen giver det dig måske følelsen af at være ønsket og speicel, men det kan komme til et punkt hvor han vil lave en scene fordi du blev 1 time længere på arbejdet for at færdiggøre et projekt.

Han bliver endda jalous på den tid du bruger på dine venner i stedet for med ham.

3. Han beskylder dig for at være utro

Han nævner måske endda hans eks’er, og hvordan de også har været ham utro, og fortæller dig at han aldrig vil blive lykkelig.

Det går fra at anklage dig for at have en affære med en kollega til at sige at du leder efter en der er bedre end ham.

Han er paranoid, selv på den måde du smilte til tjeneren.

4. Han kan ikke klare kritik

Hvis du forsøger at fortælle ham at han er overbeskyttende, og at hans opførsel ikke er OK, så vender han måske det hele imod dig.

Hvis du siger til ham at du har brug for tid alene, at han er for besidderisk og at han skal slappe af, gør ham måske det stik modsatte.

Fordi usikre personer kan ikke klare selv de rareste og mest konstruktive kritik. De kan simpelthen ikke håndtere det når andre påpeger deres fejl.

5. Hans lykke afhænger af dig

Det er OK at være følsom overfor de følelser din partner har, men hans følelser afhænger fuldstændig af dig!

Hvis du er lykkelig, kærlig og omsorgsfuld overfor ham og hvis du giver ham al din opmærksomhed, så er han også lykkelig.

Hvis du forsøger at færdiggøre noget til arbejdet og du har en masse at tænke på, så har du brug for at være alene, bliver han ganske enkelt deprimeret og/eller vred på dig.

6. Han kvæler dig med opmæksomhed

Det var sødt i begyndelsen, men nu bliver det bare underligt. Han bruger så mange penge på gaver at du nogle gange bliver bekymret over om han bruger hele hans løn på dig.

Han forsøger at give dig skyldfølelse ved tanken om at forlade ham, og han forsøger at købe din opmærksomhed.

7. Han siger han at han elsker dig med det samme

Af frygt for at miste dig, indrømmer han hans “udødelige” kærlighed til dig. Det tager tid at lære en godt nok at kende til at føle kærlighed for dem.

Det er ikke en følelse der opstår efter to dates. Det tager tid at forelske sig i en.

8. Du er hans verden

Du er centrum i hans univers. Hele hans liv drejer sig om dig. Det er flatterende i begyndelsen fordi du føler dig speciel, men hvad hvis du beslutter dig for at forlade ham?

Hans verden går i stykker. Han går i stykker, fordi du er den eneste i hans verden.

9. Han har brug for konstant bekræftelse

Han vil have at du fortæller ham hvor meget du elsker ham, og at han er værdig til kærlighed. Han vil have at du taler om hvordan jeres fremtid ser ud, for at fjerne hans frygt for at blive forladt.

Nogle gange går hans behov endnu længere. Du fortæller ham måske hvor godt han ser ud i hans nye trøje, men han tror dig ganske enkelt ikke. Du har brug for konstant at minde ham om at du finder ham attraktiv.

10. Han vil kontrollere din telefon

Han vil bede om din telefon når han ser at du skriver til nogen. Han vil måske endda se dig over skulderen hvis du smilede da du besvarede en besked.

Han vil konstant tænke på at du har fundet en der er bedre end ham og at du forlader ham. Selv når du viser ham alt, vil han stadig tro at du skjuler noget.