Skip to Content

10 Hjertevarmende Tegn På, At Du Dater Din Kommende Mand

10 Hjertevarmende Tegn På, At Du Dater Din Kommende Mand

Der er tidspunkter, hvor vi i det øjeblik, vi ser nogen, føler en så intens forbindelse, at stemmen i vores hoved skriger: “Han er den eneste ene,” mens vores hjerte allerede er ved at smelte.

Vi føler os draget mod hinanden, og det virker, som om der ikke er nogen kraft, der er stærk nok til at skille os ad. Aldrig nogensinde.

Den slags kærlighed er berømt som kærlighed ved første blik, og det er lige så fantastisk, som de beskriver det i bøgerne.

Men hvad nu, hvis vores forbindelse tog tid at opbygge, og der ikke var noget fyrværkeri, men i stedet en stabil og intens flamme af lidenskab og kærlighed? Bare fordi det ikke var øjeblikkeligt, betyder det ikke, at det er mindre værd.

For at se, om den mand, du dater, måske er værd at kæmpe for, skal du kigge efter disse tegn, der kan fortælle dig, om han er mandemateriale.

1. Det er naturligt for ham at være en gentleman

man opening car door to woman

Han vil trække din stol ud, åbne døre for dig, give dig roser før middagen og være den, der står ved siden af vejen, når I går tur.

I hans hoved er du en dame, og han behandler dig sådan uden anstrengelse.

At få dig til at føle dig tryg og speciel er ikke en opgave for ham, det føles bare naturligt.

2. Han gør sig stadig umage på dates

man kissing woman's hand at date

Alle langvarige forhold har svære perioder, men hvis han stadig gør en indsats for jeres forhold, uanset hvor svært du har det, eller hvor travlt han har, så er han den rette.

Han respekterer den tid, I tilbringer sammen, så han ønsker at få det bedste ud af den.

Han ønsker at skabe fantastiske minder med dig, minder, som I en dag vil fortælle jeres børn om.

Så han vil gøre alt for at planlægge dates og sørge for, at du føler dig lige så speciel, som du gjorde i hvedebrødsdagene.

3. Jeres kemi er helt i top

couple hugging and smiling in living room

Det er lidt svært at forklare kemi, men du kan mærke det, og du ved, hvad det er.

Du har sikkert haft et forhold, hvor I bare ikke klikkede, eller du har mødt fyre, som var fantastiske, flotte og omsorgsfulde, men de manglede lige det der.

De manglede den gnist, der skal til for at tænde kærligheden. Og lige nu er jeres kærlighedsflammer så lyse og stærke, at det ville kræve noget af en oversvømmelse at slukke dem.

Du har sommerfugle i maven, hver gang han kommer ind ad døren, og der er et fjollet grin på dit ansigt, hver gang du ser ham.

Hvis der er spænding, når du hører hans stemme, og du bare føler dig tiltrukket af ham hele tiden, er det et tegn på god kemi.

4. I deler de samme værdier

couple replacing chair at home

Når man skal beslutte sig for at tilbringe sit liv sammen med nogen, er det vigtigt, at man er på bølgelængde, når det gælder spørgsmål, livsbeslutninger og hvordan man vil tilbringe sin fremtid sammen.

Nogle af de største deal-breakers er, når par har forskellige planer og visioner for fremtiden.

Men hvis I er synkrone, er det et godt tegn på, at I kan klare det.

5. Tanken om at tilbringe fremtiden med ham er slet ikke skræmmende

cute young couple lying on bed and smiling

Uanset hvor bange du var for kærligheden før, så føles det stadig rigtigt at elske ham. Det føles stadig godt.

Du er ikke bange for at binde dig til ham, fordi han får dig til at føle dig tryg og elsket. Han får dig til at føle dig som den mest fantastiske gudinde af dem alle.

Du ville ikke have noget imod at tilbringe alle dine dage med ham, vågne op ved siden af ham i morgen og hver eneste morgen derefter.

6. Han er både blid og stærk

man protects hid girlfriend and hugs

Han er stærk nok til at få dig til at føle dig tryg, til at få dig til at føle dig beskyttet, uanset hvad der sker.

Han er ankeret i livets storme, og du ved, at du kan kalde på ham, og at han vil være der på et sekund. Men han er også blid nok til at vise dig, at han bekymrer sig om dig.

Han skammer sig ikke over sine følelser, fordi du er grunden til, at de er der.

Han skammer sig ikke over at åbne sig for dig, fordi han er i kontakt med sin følelsesmæssige side.

7. Du føler dig accepteret

happy beautiful couple hugging outside

Han elsker dig, som du er, og det ved du. Han har aldrig fået dig til at tvivle på dig selv, og ikke en eneste gang har han kigget på en anden for at få dig til at føle dig dårlig.

Han har kun øjne for dig, og det føles bare godt. Ingen er perfekt, men for ham er du.

8. Han elsker din familie – og de elsker også ham

girl introducing her boyfriend to her parents

Fra det første øjeblik han mødte dine forældre, var han helt forelsket i dem, fordi de er grunden til, at du er på denne jord.

De klikkede så godt, og han elsker bare at tilbringe tid sammen med dem, ikke fordi han vil gøre dig glad, men fordi han virkelig nyder det. Og de elsker også ham.

Selvom det nogle gange kan ske, at tingene mellem dine forældre og din partner ikke fungerer i starten, men med tiden arbejder de sig igennem det.

Men hvis de klikkede fra allerførste øjeblik, kan du betragte dig selv som virkelig heldig.

9. Du er ikke bange for at sænke dine mure

couple sitting beside window and looking each other

Vælg altid en mand, der får dine mure til at vælte. Uanset hvor meget du er blevet såret i fortiden, og uanset hvor bange du er for at lukke nogen ind, så virker alt så let med ham.

At sænke dine mure føles rigtigt, fordi du ved, at han vil beskytte dig. At lukke ham ind føles godt, fordi du ved, at han aldrig vil gøre dig fortræd.

Du ved det bare, og du er ikke bange for at vise din følelsesmæssige side, for han vil kysse dine tårer væk og reparere dit blide hjerte.

10. Han tager dig i betragtning, når han lægger fremtidsplaner

lovely couple facing each other at cafe

Han har allerede besluttet, at han vil have dig omkring sig i lang tid, og han sørger for, at du også er glad.

Uanset om han beslutter, hvornår han vil holde fri, hvor han vil tage hen på ferie, eller om han vil tage imod et nyt jobtilbud, er du den, han tjekker op på.

Du er den, han spørger til råds, fordi han ser dig som sin ligemand og respekterer dig for din hjerne og fantastiske intelligens.

Han respekterer dig og elsker dig virkelig, og ikke kun på grund af kemien, sex eller din krop. Han er også forelsket i dit sind og din sjæl.